ABVV-SERVICE >> AUTOVERZEKERING

ABVV-SERVICE >> AUTOVERZEKERING

Deze autoverzekering, die de vrucht is van de samenwerking tussen ACTELaffinity en ABVV, werd nauwkeurig uitgekiend. Het resultaat: een product dat perfect is afgestemd op de noden van elk ABVV-lid, met de nadruk op:
  • kwaliteit van de garanties 
  • soepele en snelle service
  • minimale premies 

Een tarief dat elke concurrentie tart 

Dit is uiteraard de grote kracht van deze verzekering. De prijs-kwaliteitverhouding. Alles werd optimaal bestudeerd, zodat u tot 30% kunt besparen op uw autoverzekering. Een autoverzekering die speciaal voor u werd bedacht, moet immers op z'n minst betaalbaar zijn.

Een vrijstelling van 0 € 

Een privilege onder de privileges. Als u kiest voor de dekking MAXI OMNIUM, dan geniet u een voorkeurbehandeling. Zo betaalt u geen enkele vrijstelling als u uw wagen laat herstellen bij een geconventioneerde garage. Dit betekent een uitzonderlijk voordeel en dat tegen een prijs die elke concurrentie tart.

Gratis en onmiddellijke bijstand 

Onze CAR RELAX bijstand is volledig gratis*. Hij is inbegrepen in de Burgerechtelijke Aansprakelijkheid en geldt van zodra u uw contract hebt getekend.

* Voor elke wagen van jonger dan 6 jaar bij de onderschrijving. 

Een service die bekend staat om zijn vakkundigheid 

Het Call Center van ACTELaffinity bestaat uit 35 doorgewinterde vaklui: tele-adviseurs, contractbeheerders, verantwoordelijken voor schadeclaims. Zij stellen alles in het werk om u elke dag met raad en daad bij te staan. Geen wonder dat ACTELaffinity, in de wereld van rechtstreekseverzekeringen, befaamd is voor zijn precieze en snelle service.

Een service die bekend staat voor zijn reactiesnelheid 

Onze teleconsulenten garanderen u:

- het online afleveren van een persoonlijk tarief, hetgeen u ook schriftelijk wordt bevestigd binnen de 24u.

 - het nemen van de nodige maatregels teneinden het beheer van uw schadegeval reeds te starten van het ogenblik dat u een telefonische schademelding doet.

Altijd een luisterend oor 

Dat is onze eerste bekommernis. Wij staan altijd voor u klaar. Of u ons nu een vraag wil stellen, of u advies wil inwinnen, een probleem wil voorleggen, wij zetten ons volledig in om een concreet en snel antwoord te geven. Beschikbaarheid is geen ijdel woord bij ACTELaffinity, dat zult u snel merken.

 Onze tweede bekommernis is het beheer en de opvolging van elk dossier aan één en dezelfde persoon toe vertrouwen. Dit persoonlijk contact waarborgt altijd een optimale service.

Een minimum aan rompslomp 

Iedereen heeft een hekel aan veel rompslomp. Daarom blijft het administratieve gedoe bij ACTELaffinity tot een minimum beperkt.

Een persoonlijk voorstel aanvragen kunt u gewoon per telefoon of via deze site. Intekenen is al even gemakkelijk. In enkele dagen kan alles geregeld zijn. Zonder dat u zich hoeft te verplaatsen, zonder eindeloos te telefoneren. De opvolging van een schadeclaim verloopt bovendien even soepel.

Een verzekeringsreus staat borg voor elk dossier 

ACTELaffinity is de commerciële benaming van een product van Actel – merk van P&V Verzekeringen cvba. Een groep die wereldwijd bekend staat voor zijn vakkennis op het vlak van verzekeringen. U mag dus beslist rekenen op de human resources en op de logistiek van een financieel solide onderneming die aan de spits staat van verzekeringstechnieken en -oplossingen.

Meer Weten?

Kijk op de website : http://www.actelaffinity.be/abvv en klik door op 'autoverzekering' en klik vanboven op het scherm op '”bereken premie”.